’t Hart van Boxtel

ONZE PROEVERIJEN

Geniet van onze diverse proeverijen waarbij je 4 verschillende drankjes krijgt in combinatie met bijpassende hartige hapjes. Een superleuke (groeps)activiteit waarbij je heerlijk kunt genieten.
Maak een keuze uit ons proeverij-aanbod en reserveer hieronder. (Graag uiterlijk een dag v.t.v.)

High-Beer
Zin in een gezellige avond borrelen met je vrienden? Wat dacht je van een High-Beer om de avond mee te beginnen? Bij onze High-Beer proeverij krijg je 4 verschillende biertjes met een heerlijk bijpassend hapje. De Speciaalbiertjes zijn met zorg uitgekozen en lopen op in sterkte. Als je een bierliefhebber bent, kan een high-beer een geweldige manier zijn om nieuwe bieren te ontdekken, je smaakpapillen te verwennen en gezellige momenten te delen met vrienden, familie of collega’s.
Tip: Ook leuk om cadeau te geven!

High-Cocktail
Bij onze High-Cocktail proeverij krijg je 4 verschillende cocktails met een heerlijk bijpassend hapje. De cocktails zijn met zorg uitgekozen en laten je keer op keer verrassen. Als je een cocktail-liefhebber bent, kan een high-cocktail een geweldige manier zijn om nieuwe cocktails te ontdekken, je smaakpapillen te verwennen en gezellige momenten te delen met vrienden, familie of collega’s. Tip: Ook leuk om cadeau te geven!

High-Wine
Zin in een gezellige avond borrelen met je vrienden of vriendinnen? Wat dacht je van een High-Wine? Bij onze High-Wine proeverij zullen er 4 verschillende soorten wijnen worden gepresenteerd en geproefd. Hierbij horen natuurlijk heerlijke bijpassende hapjes om de smaaksensatie helemaal af te maken. Als je een wijn-liefhebber bent, kan een high-wine een geweldige manier zijn om nieuwe wijntjes te ontdekken, je smaakpapillen te verwennen en gezellige momenten te delen met vrienden, familie of collega’s. Tip: Ook leuk om cadeau te geven!

Liefs Team, ’t Hart van Boxtel

Wil je reserveren?

Wat gezellig dat je langs wilt komen! Laat ons via onderstaand formulier weten wanneer, hoelaat en met hoeveel personen je langs wilt komen. Wil je reserveren voor een van onze proeverijen of heb je speciale-dieetwensen? Laat dit dan even weten in de opmerkingen.

Reserveringen